De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden

Onze club

Onze club bestaat sinds 1976, het moment waarop de velden op het sportterrein Heiveld in gebruik werden genomen. Het was dankzij de inspanningen van de heren Bastiaans, Helsland en Van de Wees dat onze vereniging het levenslicht zag. De club had een vliegende start want door middel van een oproep in het parochieblaadje kon er gestart worden met maar liefst 150 leden.

In de loop der jaren is het ledenaantal gestaag gegroeid naar een 350 leden, waarvan gemiddeld 75 jeugdleden. Typerend is dat veel mensen lang lid zijn en vaak tot op hoge leeftijd actief meespelen. Dit draagt uiteraard ook veel bij aan de familiaire sfeer op de club.

Ook zijn in de jaren onze faciliteiten flink uitgebreid en geupdated. We beschikken inmiddels over 6 kunstgras-
en 2 smashcourtvelden, oefenkooien, een minibaan en uiteraard een gezellige kantine en zonnenterras.

 

Recent is onze verlichting en toegang geautomatiseerd waardoor het voor iedereen mogelijk is om op ieder moment van de dag te spelen!

Gedurende het zomerseizoen zijn er wekelijks dames- en herenavonden. Deze avonden zijn voor alle niveaus toegankelijk. Een goede manier om een stukje extra training te krijgen! Wilt u graag wedstrijden spelen, meld u dan aan bij een van onze competitieteams.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons park!

 
Foto begintijd
Foto begintijd
     

 Voor een uitgebreider overzicht wat er zoal met de vereniging is gebeurd, heeft ons redactielid Toon van Alphen een historisch, chronologisch overzicht gemaakt, bereikbaar via deze link: Historie Tennisclub Bunde chronologisch.