De tennisclub van Bunde en omgeving, landelijk gelegen in het sportcomplexHeiveldWegens opdooi / winterse omstandigheden zijn de banen 5 en 6 gesloten  (vanaf  16/2/2018)

de banen 1,2,3,4 en 7.8 zijn inmiddels bespeelbaar met dank aan het P-Team

Opdooi houdt in dat de ondergrond door dooi te zacht ( de mat gaat "drijven") wordt om op te spelen.  Nadat de vorst uit de grond is moeten de banen eerst gewalst worden voordat erop gespeeld kan worden.  Op deze site wordt  vermeld wanneer de banen weer open zijn  om te spelen. Kijk dus regelmatig op de site!

UPDATE 7/2/2018 Vanaf heden zijn de banen weer open en kan er weer getennist worden

Tennistraining

Tennis Time Academy (TTA) is een tennisschool die inmiddels al meerdere jaren de trainingen verzorgt voor TC Bunde. Zij geven meerdere dagen per week training aan jeugd en senioren op alle niveau's. De trainers verstaan hun vak en weten te enthousiasmeren. Tennis Time Academy besteedt veel zorg en aandacht aan het opstellen van een beleid en het bepalen van een aanpak passend bij onze club.

Tennis Time Academy is opgericht door Ruud Simons, Marcel Gerards en Martin Oonk en bestaat inmiddels uit een trainersstaf van meer dan 25 trainers. Kwaliteit en Continuiteit zijn twee kernbegrippen die van toepassing zijn op TTA.

Naast de reguliere tennistrainingen voor jeugd en senioren, verzorgt en/of ondersteunt Tennis Time Academy tal van andere activiteiten voor zowel jong als oud, recreatief als prestatief. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

•Tenniskampen

•Tennisreizen

•Tennisclinics voor zowel verenigingen als bedrijven

•Ondersteuning organisatie jeugdactiviteiten

 

Kijk op www.ttacademy.nl voor meer informatie en de kosten.

 

Met vriendelijke groet,

Marc Gillissen en Ricardo Hagedoorn

Tennis Time Academy